חג שמח ושנה טובה ברשותך שאלה כללית

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

10/10/2024 | 15:08 | מאת: מורן

במידה והנפיחויות התת לסתיות קשורות לחורים בשיניים שהגיעו לשורש או עששת או נסיגת חניכיים כל עוד לא אטפל בבעיה הזו הלימפה תת לסתיות ישארו מוגדלות ? בסביבות 2.4 סמ תת לסת לצערי עששת וחור ב2 שיניים.... לא מטופל. מה דעתך זה יכול להשליך על בלוטות למפה מבחינת דלקת בשן?

שלום רב, אין ספק שזו יכולה להיות הסיבה. ממליץ לטפל בשיניים ובמקביל לבצע US צואר ולהגיע לבדיקת הרופא המטפל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)