קשרית קטנה מעקב שנתי

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

13/10/2024 | 20:08 | מאת: Linoy

בנובמבר 2023 היתה קשרית קטנה באונה ימנית בגודל 0.35 סמ מרקם לא לגמרי אחיד בשתי האונות זהו חוץ מזה הכל תקין יצא בספטמבר 2024 היתה קשרית קטנה באונה ימנית אותה קשרית כנראה בגודל 0.43 סמ מרקם לא לגמרי אחיד בשתי האונות. חוץ מזה הכל יצא בסדר. זה הבדל משמעותי לדעתך בגודל? יש השימוטו ברקע קל tpo יצא לי 80 נוגדנים הכוונה בבדיקת דם. בדיקת TSH יצאה בנורמה. מלחיץ שהקשרית יצאה ב2023 0.35 סמ ואז שנה אחרי 0.43 סמ אשמח לדעתך

שלום רב, הקשרית עדיין קטנה ביותר ומחייבת מעקב סונוגרפי בלבד. ממליץ לבצע את המעקב ע"י אנדוקרינולוג (ניתן במרפאתינו בארם ע"י ד"ר סרברו). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)