בדיקת us בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

14/10/2024 | 13:39 | מאת: מישהי

היי יש לי הפניה לבדיקת us בלוטת התריס וצוואר תירואיד בלוטת התריס עשיתי בשני מקומות שונים ובשתי המקומות יצאו תוצאות שונות לחלוטין.. איך זה הגיוני? בהפרש של עשרה ימים בלבד האם אפשר לעשות אצלכם את הבדיקה באופן פרטי ? ואיך מגיעים אליכם לקביעת תור? 🙏

שלום רב, ניתן לתאם תור ל US במרפאתינו אך התורים ארוכים ביותר (03-7645464). ניתן גם בבתי חולים ציבוריים (איכילוב תה"ש וכו). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)