שלום

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/01/2011 | 21:12 | מאת: א

בבדיקת דם שעשיתי התגלה שיש לי TSH6.22 מה זה אומר ?

שלום רב, נראה לי שבמידה ואין כל קליניקה- יש לעקוב ע"י אנדוקרינולוג. קודם כל לחזור על הבדיקה ושנית לקבוע תור לבדיקת אנדוקרינולוג למעקב. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)