מנתחים מומחים לאדנומה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

05/01/2011 | 00:17 | מאת: מיכל

מעונינת לברר מי הספציליסטים בניחוחי אדנומה כיצד מתבצע הניתוח, מה הטיפול הנידרש לאחר מכן מה מידת הדחיפות בניתוח מסוג זה האם יש טיפול אחר פרט לניתוח?

שלום רב, אדנומה הינו גידול שפיר שיכול להיות בכל מקום בגוף. על איזה אדנומה מדובר? תירואיד? פרוטיד? פרתירואיד? ועוד... בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464. www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)