בעיה תחושתית..............

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/07/2024 | 02:41 | מאת: בן

היי, האם במקרים בהם האבחנה היא בעיה תחושתית (מרגיש תחושה גם בנפח קטן) מה שגורם להשתנה של 13-14 פעמים ביממה, האם האפשרות היא טיפול בנוביטרופן , שפועלת גם על הסיבים התחושתיים בשלפוחית, אבל יש לה פוטנציאל לתופעות לוואי רבות, או שיש אפשרויות יותר ידידותיות או אפילו ניתוחיות שיפתרו את הבעיה? בהנחה שביום מצליחים יותר להתאפק אך בלילה מתעוררים 5-6 פעמים לצורך השתנה...

אפשר לנסות טיפול בבטמיגה שיש לה הרבה פחות תופעות לוואי, אם בכלל. לוקח כמה שבועות עד שמרגישים את השיפור.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית