עליה בקראטינין.אחרי הוצאת קרצינומה פפילרית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

29/07/2024 | 17:46 | מאת: דינה

שלום רב! בעלי בן 63 עבר לפני חודשיים ניתוח להוצאת גידול בגודל 1.5 ס"מ.שוליים נקיניים.קצינומה פפילרית.דרגת בשלות התאים 3. 50 אחוז מהגידול נקרוטי.נאמר לבעלי שיש צורך רק במעקב.... 3 שבועות אחרי הניתוח קראטינין 1.12. כרגע 1.33.מה עלינו לעשות?למי לפנות?עד כמה זה חמור?רופא המשפחה בחופשה... תודה רבה

שלום דינה. מדובר בשינוי קל בקריאטינין. קרוב לוודאי שאין לזה משמעות. אני מציע לא להילחץ ולחזור על הבדיקה בעוד שבוע-שבועיים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית