תוצאות בדיקת 4kscore

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

09/09/2024 | 18:40 | מאת: תמיר

תוצאה של 4k 2 אחוז ללא ממצא בבדיקת אצבע, ערמונית חלקה. Psa בבדיקה 1.67 כיום שנה אחרי 2.4 גיל 59 מה המעקב במצב כזה? לא מעונין בבדיקות חוזרות שלא מובילות לשום מסקנה. מתי תדלק נורת אדומה שאז צריך לפעול,לבדיקות מתקדמות יותר, בהסתמך על ניסיונך. זו הנקודה הכי חשובה לי. רב תודות

התוצאה של ה-4K היא תקינה. על 4K אומרים שהתוצאה רלוונטית לטווח ארוך, כאשר לא ברור בדיוק כמה זמן בדיוק. אני ממליץ להמשיך לבדוק PSA מדי שנה-שנתיים ליתר ביטחון. בגיל שלך הייתי משתמש בסף של PSA 3 כדי "להדליק נורה אדומה".

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית