בוטוקוס מעל גבות ובין גבות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/05/2023 | 20:08 | מאת: פרח

היי, עשיתי בוטוקוס לפני כחודש ושבוע וכתוצאה מכך (ככל הנראה כתוצאה מכך כי התחיל מיד אחרי) התחיל לי כאב ראש בעקבות כאב עיניים (מרגיש כמו כאב בשרירי העיניים) האם משהו מוכר? האם יש סיבה לדאגה?? האם עובר? אני מציינת כי יש לי משקפיים ורואה בהם מצויין לא חל שינוי לרעה

שלום רב, תופעת לוואי מוכרת בספרות של כאבי ראש אחרי הזרקת רעלן בוטוליניום. ולעיתים בהזרקה, בדכ עי מטפל שאינו מנוסה דיו, סמוכה לאיזור העיניים מתרחשות התופעות שתארת בעיניים וגם אחרות כמו צניחת עפעף וראיה כפולה. כל תופעות הלוואי הללו ועוד, שנוצרו בגלל הזרקת רעלן בוטוליניום תחלופנה אחרי מספר שבועות ללא התערבות נוספת. במידה ולא תחלופנה נדרש בירור מעמיק יותר. במקביל, ממליץ להיבדק עי רופא עיניים לבדיקה שגרתית בהקדם לשלול מצבים שכיחים אחרים. לסיכום, לא לדאוג ועם זאת לעקוב , להיבדק ולא להזניח (לא להתעלם). בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים