סיבוך אחרי מילוי חומצה הילרונית מתחת לעפעף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/06/2024 | 19:13 | מאת: לירוי

היי שלום ,ביצעתי מילוי מתחת לעין שמאל לפני שנה ושלושה חודשים. מאז חש כבודת,לחץ,מגבלה תנועתית,ונפיחות. על פי כל הבדיקות הכל תקין אך התחושות נשארות. ביצעתי 3 המסות בלי הטבה משמעותית. במצב קפוא לא רואים כלום אך קם כל בוקר עם נפיחות. יש עודף עור/בצקת לתחושתי שלא נראת לעין משמעותית תחושה של אזור תפוס בהבעות פנים רואים שיש משיכה והתנגדות של הרקה והלחי את אזור העין. תסמינים שלא עוברים מעל שנה ומאותו הרגע של המילוי הכושל. מה יכול להיות טיפול יעיל שיפתור את הבעיה?

שלום רב, חסרים פרטים רבים. ממליץ לבצע סונר רקמות רכות בשאלה של גוף זר ולהגיע עם הפיענוח ליעוץ במרפאה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי

24/07/2024 | 14:03 | מאת: לירון קרייסברג

היי אבי,ביצעתי בדקתי סונר אשר הראתה שיש רק עיבוי קטן של העור. אך ללא ממצא חריג אשר מקנה אינדיקציה למשהו. יש לחץ על האזור מרגע המילוי. סוג של בצקת. ביצעתי מספר טיפולים אך ללא יעילות. איזה טיפול יכול לעזור לשיפור המצב? האם תרופה עם סטוראידים עשויה לגרום להטבה? האם יש אפשרות לאפקט של דלקת/זיהום כרוני עקב מילוי בכמות גדולה מידי או בטכניקה לקויה?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים