עצה לגבי ניתוח!!!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/12/2011 | 10:05 | מאת: הדר

שלום רב, ברצוני להתייעץ עימך בקשר לניתוח יחסית מורכב שהנני אמורה לעבור בקרוב,כאשר הליך הניתוח הוא יישור מחיצת אף+פתיחת סינוס לא מפותח בצד ימין,חייבת לציין שכל צד ימין שלי איננו מפותח מלידה וברוב שנות חיי סבלתי מבעיות נשימה,השאלה שלי אלייך היא,בסך הכל אפי נראה סביר מבחינה חיצונית,העניין שמהפרופיל ניתן לראות גבנון קטן וסטייה קלה אשר גורמת לאפי להראות עקום במקצת וכשביררתי לגבי שילוב תיקון זה באותו ניתוח נאמר לי(ע"י מנתח א.א.ג) שזה יכול לגרום לבעיות נשימה נוספות מכיוון שברגע שמיישרים את הגבנון אז גם מקטינים את המבנה ובשל בעייתי הרפואית קיים סיכון..מה דעתך בנושא? העדפתי להפנות את השאלה אלייך מכיוון שאינני יודעת אם אוכל לסמוך על חוות דעת של מנתח המשלב את שניהם\מתעסק גם ברפואה אסתטית. אשמח לתשובה תודה מראש.

לא צריכה להיות בעיה - אבל מה שניראה לך כתיקון קטן ופשוט - לא בהכרח כזה. בעקרון בניתוח ליפוי האף המקטין אותו עלול להתקבל מצב של הקטנת נתיב האויר באף וקבלה של קושי נשימתי.

19/12/2011 | 00:06 | מאת: הדר

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות, ברצוני לדעת האם בכל זאת היית ממליץ לעבור את הניתוח המשולב? כמובן שאקבל כל תשובה בגדר המלצה בלבד. תודה ושבוע טוב:)

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר