שואלת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה וכללית

02/10/2012 | 19:49 | מאת: ציפי

שלום, הכנתי מאפה ובדיעבד גילתי שהגבינה ששמתי בו - גבינת חמישה אחוז לבנה כללה מעט עובש ירקרק שהתפתח בחלק העליון של הקופסה (פחות מכפית) שמעתי שהעובש הירקרק גורם לפגיעה מוחית. קצת כבר אכלתי מזה... . 1. האם כתוצאה מכך עלול להיגרם נזק בלתי הפיך. 2. האם אפשר לאכול את כל יתר המאפה שנשאר? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ממליץ לא לאכול יותר ולא ייגרם לך דבר וחבל כי מוצרי החלב הולכים להתייקר ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום רפואת משפחה וכללית