שאלות
דיון מתוך פורום רפואת משפחה וכללית
שלום! 2 שאלות באותו עניין: 1) כשיש הפסקת חשמל למשך 4-5 שעות, האם נגרם נזק משמעותי לאוכל שבמקרר ובמקפיא (בעיקר לדברי חלב שבמקרר ולמוצרים קפואים שבמקפיא, כמו שניצלים ובשר) או שאפשר לאכול אותו כרגיל וללא חשש? 2) אם השארתי את דלת המקרר ו/או המקפיא פתוחות במקצת (רווח קטן של כסנטימטר אחד) למשך 4-5 שעות, האם נגרם נזק לאוכל שנמצא שם (שוב, בעיקר לדברי חלב ולמוצרים הקפואים)? תודה מראש.
לעניות דעיתי ביום לא קייצי - לא נורא אבל חייב לציין שאין זה תחום התמחותי כי אם תחום של העסוקים בתעשיית מזון מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה "