הקפאת ירקות

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

30/06/2012 | 07:20 | מאת: עדי

רנה שלום,ביתי בת 8 וחצי חודשים ואוכלת פעם ביום מרק שמכיל קישוא, בטטה, גזר, דלעת והודו. רציתי לשאול האם זה בסדר שאני חותכת אותם לקוביות,מחלקת למנות קטנות ומקפיאה כדי שיהיה לי יותר נוח או שזה הורס את הערכים התזונתיים ואילו ירקות לא כדאי להקפיא (אמא שלי טוענת שלא מקפיאים בטטה ...) תודה עדי

עדי שלום, אינני מוצאת סיבה למה לא להקפיא את הארוחות המוכנות שאת מכינה - גם אם זה אומר להקפיא ירקות. (אמנם אין לנו את התנאים של "סנפרוסט" בבית - אבל אם זה היה כל כך גרוע להקפיא ירקות - לא היתה חברת סנפרוסט....) יתכן וחלק מהערכים התזונתיים נהרסים בהקפאה, בדיוק כפי שחלקם נהרסים בחימום - אך אם ניקח את המכלול - עדיין הארוחות הן מזינות !! בתיאבון!

02/07/2012 | 08:54 | מאת: עדי

אני מקפיאה אותם כקוביות של ירקות חיים ולא כמרק מוכן כלומר לפני הבישול..האם זה עדין בסדר? עדי

מנהל פורום טיפת חלב