תמ"ל

דיון מתוך פורום  טיפת חלב

16/12/2011 | 04:22 | מאת: שרית

1. הוספתי מטרנה למים רתוחים טרם התקררותם, ורק אח"כ קיררתי את האוכל. האם הדבר פוגם איכשהו בתערובת? 2. מה קורה לאוכל שהוכן ונשאר בטמפרטורת החדר יותר משעה?

לקריאה נוספת והעמקה

שבוע טוב שרית,יתכן וחלק מהויטמינים שנמצאים במטרנה נהרסים בחום של הרתחה , אך מעבר לזה לא ידוע לי כי תוספת המטרנה למים רותחים פוגעים בתחליף. בכל מקרה אני מבררת לך מול חברת מטרנה ולכשאקבל תשובה מוסמכת - איידע אותך. לשאלתך השניה, כל עוד תינוקך לא אכל מהבקבוק- ניתן להשאיר את הבקבוק בטמפרטורת החדר עד 4 שעות . אם תינוקך כן טעם מהבקבוק - גם אם הוא בקושי אכל - לא הייתי משתמשת במטרנה מעבר לשעה .

שרית שלום, מבירור שערכתי עם נציגת חברת מטרנה - ,הוספת מים רותחים למטרנה יכולים להרוס את הויטמינים והפרוביוטיקה הנמצאים באבקה. על כן רצוי להוסיף למים חמים ולא רותחים. שבוע טוב!

מנהל פורום טיפת חלב