שלום ד"ר בירן

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

10/12/2011 | 13:08 | מאת: רעות

רציתי לשאול האם נכונה השמועה כי רופאי המשפחה ואפילו חלק מהאנדוקרינולוגים,ממשיכים לתת אלטרוקסין גם היום למרות שיודעים שהחולים הללו עלולים להיות קורבנות חדשים לתופעות לוואי קשות?

כפי שכבר כתבתי בפורום הזה לא אחת. נכון להיום לא הוצא איסור על רישום הכדור אלטרוקסין בישראל ומכיוון שחלק גדול מהמטופלים לא חשים בתופעות לוואי והכדור מתאים להם, כרגע הרופאים ממשיכים לרשום אותו בהתאם לצורך, כאשר מי שמפת תופעות לוואי יכול לקבל חלופה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת