הפטיטיס C ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/12/2011 | 11:44 | מאת: נועה

אני( גיל 27) מקבלת טיפול נגד הפטיטיס C בזריקה שבועית פגאינטרפרון וכדורים יומיים של ריבוורין אחת מתופעות הלוואי של הטיפול הוא בהפרעה לפעילות בלוטת התריס כך שהגעתי לערכים TSH=0.05 T3=8.2 T4=3.5 האם ניתן לטפל בזאת ? תודה על תשובתכם

נועה שלום מכיוון שמדובר בהפרעה מינימלית, ייתכן ונדרש מעקב בלבד. במידה ותתפתח הפרעה יותר משמעותית ייתכן ויהיה צורך להפסיק את האינטרפרון ולטפל בהתאם. ממליצה לך לפנות למעקב אנדוקרינולוג. בברכה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת