תוצאות הבדיקה של TSH-53

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

18/12/2011 | 01:48 | מאת: מודאגת מאוד

לפני חצי שנה התוצאות שלי היו TSH-15 והיום התוצאות שלי הן TSH-53 ואני לא מתבלבלת כי חזרתי פעמיים על בדיקת דם והרופאת משפחה שלי אמרה שאני חייבת לראות רופא אנדו. אני יודעת שלפני כמה שני הרופא אנדו אמר שהבלוטהשלי מתה ואינה עובדת עוד לגמרי אני מטופלת ב200 מק'ליום ואני חושבת שהתוצאה קשורה לאלטרוקסין החדש כי תמיד הייתי מאוזנת עם האלטרוקסין המקורי. מה לדעתך אני צריכה לעשות עכשיו אין לי זמן ללכת לאנדו עיזרו האם אני בסכנת חיים עיזרו לי מכאן

שלום רב את לא בסכנת חיים. מומלץ בשלב זה להעלות את מינון האלטרוקסין ל 300 מיק"ג ליום ולחזור על הבדיקה בעוד כחודש עד חודש וחצי.בריאות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת