אי איזון הורמונאלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/12/2011 | 12:56 | מאת: מיה

שלום רב, האם אי איזון הורמונאלי דהיינו פרולקטין ברמות גבוהות הנגרם ממיקרו אדנומות על ההיפופיזה ונטילת כדור יכול לגרום למצב נפשי ירוד כגון חרדות, דכאון, תנועתיות. כמו כן יש חשש להיפוגונדיזם. תודה מיה

מיה שלום רמות גבוהות של פרולקטין לא אמורות לגרום לתופעות נפשיות, אך היפוגונדיזם (ירידה ברמת הורמוני המין) הנלווה לכך, יכול לדמות מצבי רוח של גיל המעבר. בכל מקרה, עם הטיפול, התופעות השליליות אמורות לחלוף. כל טוב

19/12/2011 | 21:50 | מאת: מיה

מה הטיפול המתאים? אני נוטלת ריספרדל ואסור לי כמעט אף תרופה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת