בעיה מציקה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/12/2011 | 00:27 | מאת: אילן

אני גבר בן 54 ידוע שיש לי חוסר בטסטוסטרון מגיל צעיר וכן אין יצור של זרע, זה מבדיקה שנערכה לי לפני כ -35 שנה ע"י אנדרוקולוג ואז נאמר לי לצערי שאין פתרון לבעיה, וזה נובע מבעיה של בלוטת המוח ולרפואה אין פתרונות. אני לא קיבלתי ולא מקבל אף טיפול בנושא, היום לאור התפתחות האינטרנט וכל המאמרים הרפואיים שאני מוצא שאלתי היא: האם יש מצב שאני יכול ללקות באוסטיאופורוזיס או בעיות אחרות ?

אילן שלום רב מחסור בטסטוסטרון בהחלט עלול לגרום לאוסטאופורוזיס (וגם לבעיות אחרות)ואני ממליצה לבצע בדיקת צפיפות עצם בהקדם (אגב, לפי סל הבריאות אתה זכאי לבצעה ללא תשלום!). כ"כ ישנם היום (כבר שנים רבות) תכשירי טסטוסטרון מוצלחים בזריקות או ג'ל. מומלץ לפנות לאנדוקרינולוג בקופה. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת