שאלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

20/12/2011 | 22:22 | מאת: בעילום שם

שלום אני בן 26, בריא באופן כללי. עשיתי בדיקות דם ויצא אחרי 3 פעמים TESTOSTERONE- TOTAL 4.01 ng/mL .בטווח בין 2.41-8.27 ESTRADIOL (E-2 : 179.60 pmol/L.........בטווח שנע בין 28-156. הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתך המקצועית לתוצאות אלו

שלום רב השאלה היא מדוע נלקחו בדיקות אלו? יכולות להיות סיבות רבות לעליה בערכי האסטרדיול, או אפילו ממצא חסר משמעות, הכל תלוי בהקשר. ממליצה לך לפנות לאנדוקרינולוג בקופה. כל טוב

21/12/2011 | 15:38 | מאת: בעילום שם

ביקשתי מרופא המשפחה, משום שיש לי מעט חזה נשי ו"מעט מותנים" אני שוקל 75 וגובהי 173 אני אוכל הרבה סויה פירות ירקות מוצרי חלב- משום שאני צימחוני. האם ישנה איזו שהיא סכנה עם כמות אסטרוגן כזו? האם אסטרוגן גבוה אצל גבר גורם לדיכאון?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת