בדיקתה אנדרקולוגיה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

22/12/2011 | 10:41 | מאת: דלית

בביקור אצל אנדריקולןוג מאתמול נמצאו הממצאים הבאים: לאחר אולטרסבאונד רגיל שבו נמצאה קשרית היפאקוגנית 1*1 ס"מ לפני כחודש הלכתי עם התוצאות לאנדריקולוג אתמול בלוטת המגן בגודל תקין משמלא ממצא אליפטי מעט קלציפקציות ( הוא אמר 3 נקודות בלבד) עם זרימה הקפית בלבד גודל 1.02 ס"מ סכיוי נמוך ביותר לממאירות מומלץ לסיים עם ציטולוגיה מה דעתך האםאני כבר צריכה לתכנן את הניתוח כי אני בלחץ אטומי

שלום דלית? למה ניתוח? את צריכה לעבור דיקור של הקשרים, סיכוי מאד גבוה שהם שפירים וזה גם כתוב בתשובה..שיהיה בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת