שלום ,

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/12/2011 | 11:16 | מאת: נילי

לאחרונה קראתי ברשת כי בניו זילנד אנשים שהחלו לסבול מתופעות לוואי כשעברו לאלטרוקסין החדש ,עד היום,כבר 5 שנים אחרי השימוש,עדיין יש להם נזקים בגוף. יש שם עדויות קורעות לב על נזק לשרירים ועצמות,נזקים ללב וכלי הדם,נזקים לילדים שאימם יצאה מאיזון בעת ההריון ועוד ועוד. השאלות שלי: האם הנזקים שגורם הכדור הזה הם באמת לטווח כל כך ארוך? האם בישראל ממשיכים לתת את הכדור הזה? האם מיידעים את כל המשתמשים על הנזק שעלול להגרם להם? בעיקר משתמשים שפחות חשופים לתקשורת(מבוגרים,חרדים,ילדים וכו.)

למידע מפורט אנא עברי על השאלות והתשובות בפורום זה ואחרים במהלך החודשים האחרונים

24/12/2011 | 19:55 | מאת: נילי

עברתי על כמה דפים אחרונים,לא מצאתי התייחסות לנזקים ארוכי טווח מהאלטרוקסין. כמו כן,לא מצאתי התייחסות למסירת מידע מעודכן למשתמשים בעלי נגישות פחותה לאמצעי התקשורת כמו: המגזר החרדי/המוסלמי/המבוגר/ילדים/אסירים/נכי נפש/מפגרים ועוד ועוד.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת