שבוע טוב,

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/12/2011 | 21:11 | מאת: מתי

השאלה שלי היא לגבי מינון היוטירוקס. נהגתי לקחת 100 מ"קג אלטרוקסין ליום ולפני שבוע עברתי ל-100 מק"ג יוטירוקס ליום. נראה לי שנכנסתי קצת ל"היפר" בגלל שפתאום יש לי שלשולים,כאבי ראש,דפיקות לב מהירות ורעד בידיים. יש לי תור לאנדו' רק בעוד חודש.מה לעשות בינתיים? האם להוריד מינון? אם כן,לכמה להוריד? האם יתכן שהתרופה אינה מתאימה לי ואני זקוקה לחלופה אחרת?

מתי שלום קשה לי להאמין שבתוך ימים נכנסת למצב של יתר פעילות, אך מכיוון שהיוטירוקס כנראה מספגת טוב יותר, מקובל להתחיל במינון מעט נמוך מזה של האלטרוקסין החדש. ככ ייתכן ומדובר בתגובה לתרופה שתחלוף בתוך כמה ימים. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת