פענוח תוצאות בדיקות דם לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

25/12/2011 | 21:18 | מאת: OR

שלום רב תוצאות בדיקה מיום 21.12.11 TSH 0.61 T4 FREE 19.9 THYROGLOBULIN AB 732 ANTI THYROID PEROXID 322 אשמח לשמוע פיענוח לבדיקות. בתודה מראש

שלום רב תפקוד הבלוטה תקין למרות היותו בתום הנמוך של הנורמה, כלומר יש נטיה מסוימת ליתר פעילות של בלוטת התריס, אך כאמור הערך תקין הערכים האחרים מיצגים נוגדנים לבלוטת התריס והם מוגברים, מה שמעיד על נטיה לפתח דלקת אוטואימונית של הבלוטה, שוב נטיה, לא בהכרח מחלה. כל טוב

25/12/2011 | 22:27 | מאת: or

תודה רבה על תגובתך המהירה. THYROGLOBULIN AB 732 (בפורומים מתייחסים לבדיקה זאת כבדיקה לגילוי סרטן)קצת נלחצתי. שמחה לשמוע שלא בהכרח מעיד על מחלה.האם יש צורך במעקב? ערב טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת