סוכר, סוכרת
דיון מתוך פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת
שלום רציתי לשאול. אם אני שותה נניח תה עם 2 כפיות סוכר. האם זה יותר מגדיל סיכון לסוכרת מאשר אם אני נניח אוכלת עוגיה או מעדן חלב שיש בהם נניח 2 כפיות סוכר. האם בשני המקרים הסיכון לסוכרת בערך דומה או הסיכון גבוה יותר בכפיות סוכר בתה מאשר כשזה מעורבב בזמן הייצור באוכל כמו עוגיה / מעדן חלב וכו' תודה
לקריאה נוספת והעמקה
נעמה שלום על מנת למנוע סוכרת, בפרט אם את בקבוצת סיכון, מומלץ תזונה בריאה וכמה שפחות סוכר פשוט בכל צורה שהיא
(מספר מקשר)