הנדון:מזונות לתת פעילות.

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

03/01/2012 | 18:32 | מאת: נורית

בפורומים רבים ברשת מופיעות מידי פעם רשימות של מזונות "אסורים" ומזונות "מותרים" לסובלים מתת פעילות בלוטת המגן. אני רואה שגם תזונאים מוסמכים מדברים על מזונות ש"מדכאים" את הבלוטה וכאלה ש"מעודדים" את פעילותה. אשמח מאד אם תוכלי לעשות סדר בעניין ולערוך רשימה מדויקת יותר מהמותר ומהאסור כי אני כבר מבולבלת משפע ההוראות והעצות הרצות באתרים השונים.

שלום רב, כפי שכבר כתבתי בעבר, אני לא מאמינה בהגבלה טוטלית של מזונות. יש להימנע מנטילת אצות ולא להפריז באכילת דגי ים. זה הכל. כל טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת