בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

08/01/2012 | 16:33 | מאת: מיואשת

אני בת 45. כשנה, אני לא מרגישה טוב. סחרחורות קלות, עייפות, חוסר אנרגיה, מחזור לא סדיר ודמי מאוד (אין מיומות) (קיים אבל מאחר או מקדים בכמה ימים תופעה שמעולם לא היתה אצלי) דופק מהיר שיכול לעלות לפתע בלי קשר לכלום, אי סבילות לחום, בבדיקות TSH 6.19 התחלתי לקחת אלטרוקסין למרות שלא היתה הצדקה רפואית אולם קלינית הרגשתי נורא, לאחר מספר ימים הרגשתי מצויין. בדיקה נוספת הראתה שהערכים ירדו ל 2.86. לאחר כחודש וחצי הרופא המליץ להפסיק את התרופה ולהמתין כחודשייים עד לבדיקת דם נוספת. אני כבר לא לוקחת כחודשיים את האלטרוקסין וכל התופעות שהיו לי חזרו בשבוע האחרון. מה אני עושה? גם אני וגם הרופאים לא מבינים את התופעות אבל הן קיימות לא אנמית ובדיקות דם אחרות תקינות

שלום לך התשובה בגוף השאלה. אם הרגשת מצוין עם האלטרוקסין למה להפסיק? בברכה

09/01/2012 | 07:36 | מאת: מיואשת

כי הרופא אמר לי להפסיק. תודה על התשובה המהירה אני מתחילה לקחת שנית כדורים במינון נמוך. פשוט החלפתי רופא. אין סיבה שאיכות החיים שלי תרד....... מיואשת עם תקוה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת