השפעת בננה וסוכר פירות על רמות הסוכר
דיון מתוך פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת
האם אכילת בננה כל יום לאדם שאינו חולה סוכרת או טרום סוכרת מעלה את הסיכון לסוכרת? ואם אני ממתיקה עוגות ותה וכו בסוכר פירות במקום סוכר לבן האם יש לזה השפעה לטובה על רמות הסוכר בהשוואה לסוכר לבן?
אין כללים , כל אכילת סוכר פשוט מעלה סיכון לסוכרת אבל זה תלוי גיל, משקל, גנטיקה וכמובן כמויות. בננה אחת ליום נשמע לי סביר לגמריי ובבננה יש גם סיבים וויטמינים חשובים
(מספר מקשר)