קפיצות בסוכר בהריון
דיון מתוך פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת
אני בשבוע 27 אחרי העמסת סוכר שבה אובחנתי עם היפוגליקמיה ריאקטיבית הייתי אצל דיאטנית ואוכלת לפי הנחיותיה, היום שעה אחרי ארוחת בוקר הסוכר עמד על 172 ושעתיים מתחילת ארוחה 62- הרגשתי סחרחורת וחולשה קיצונית. המשכתי להרגיש חולשה עוד שעה אח"כ. אתמול - שעה מארוחת בוקר 156 ושעתיים מתחילת הארוחה 60. גם היום וגם אתמול אכלתי מאוזן מאוד (2 פרוסות לחם מלא גבינה צהובה זייתים וירקות) האם הקפיצות האלה בסוכר מסוכנות? זה סוכרת או היפוגליקמיה ריאקטיבית? יש דרך לטפל בזה?