רגישות ללחם?

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/03/2014 | 21:54 | מאת: ליאונורה

ערב טוב,אני חולת סוכרת מטופלת באינסולין ויקטוזה,בת 58.כשאני אוכלת לחם מקמח מלא אני סובלת מגזים מאוד חזקים כמו צירי לידה והרבה פעמים כל כך חזקים שאני כמעט מתעלפת,לחם משיפון מלא או שיפון רגיל גורם לי לעצירות אז אמרו לי לאכול לחם לבן הבעיה שזה מייד מוציא אותי מאיזון,אני אוכלת לחם רק בארוחת הבוקר ללא הלחם בבוקר אני רעבה כל היום,אז מה עושים במקרה כזה,רופאת המשפחה שלי פתרה את הבעיה בתשובה "אז אל תאכלי לחם" צר לי זו לא תשובה עבורי,אודה לך באם תוכלי לעזור לי,תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב ניתן אולי לנסות לחם לבן קל או להמעיט בכמויות. אפשר גם לנסות לחם נטול גלוטן, אולי זו הבעיה. אם את מזריקה אינסולין קצר טווח, אפשר לפתור את הבעיה בקלות ע"י הזרקת כמות אינסולין גדולה יותר באכילת לחם. אני מציעה לך לפנות לתזונאית שמתמחה בסוכרת ובעיות גסטרו. כל טוב ובהצלחה

14/03/2014 | 07:54 | מאת: ליאונורה

תודה על תשובתך,סוף שבוע נעים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת