שיפור במצב עיכול

דיון מתוך פורום  שלשולים ובעיות בעיכול

08/05/2018 | 18:56 | מאת: שי

אם עשיתי בדיקת CT לבטן בגלל שאני סובל משלשולים והיא יצאה בסדר +עכשיו הם נפסקו כי אני לוקח פרוביוטיקה וגם בדיקות צואה יצאו בסדר אז מה לעשות בשביל שהמצב ימשיך להיות כמו שהוא עכשיו ?

שי שלום, אני לא יודעת מה הייתה הסיבה לשלשולים ועל כן אינני יכולה להתייחס לשאלתך כיצד להשאיר את המצב הקיים. שלשולים יכולים לנבוע ממגוון סיבות ביניהן סיבות פיזיולוגיות, תזונתיות ואפילו נפשיות. במידה והרופא המטפל בך לא רוצה צורך בבירור רפואי נוסף, על פניו אתה יכול להמשיך להתנהל כרגיל. במידה ואתה רוצה לבחון מה בהרגלי האכילה שלך עשוי להיות מועד לפורענות בהיבט של שלשולים או במידה ואתה יכול לזהות מרכיב רגשי שעשוי היה להשפיע על השלשולים, אתה יכול לפנות לגורמים הרלוונטיים. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום שלשולים ובעיות בעיכול