ביקורת לאחר כשבועיים וחצי (מנת ציטוטק אחת)

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

08/04/2024 | 17:47 | מאת: ליהי

שלום דר בר היקר, כיף שיש התייעצות באונליין! תודה על הזמן שאתה משקיע. שאלה, לפני כשבועיים וחצי, לאחר שלעובר פסק הדופק בשבוע 7, קיבלתי כדור אחד של מיפג'ין ולאחר יום 4 כדורים של ציטוטק בפה. היום הגעתי לביה"ח לביקורת וכך נכתב: "הד קו אמצע לא סדיר נמדד עד לעובי 6.7 מ"מ. בהפעלת דופלר הודגמה זרימה החודרת לחלל מקיר אחורי לתוכן במימדים לערך 6.3 מ"מ על 5.3 מ"מ היכול להתאים לשארית קטנה. הרופאה אמרה שיש אפשרות לקחת מניה שניה של ציטוטק, לא בטוח שהשארית תצא ובכל מקרה להמתין לווסת ולאחריה לבצע US. האם על סמך הידע שלך, שארית זו נחשבת קטנה? האם יש סיכון כלשהו? האם כדאי לקחת מנת ציטוטק? (ממש סבלתי במנה הראשונה) תודה :)

השארית קטנה ואין צורך להתערב אלא אם היא תשאר אחרי הווסת. רוב הסיכויים שתצא ֿאין צורך בציטוטק נוסף

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון