האם לחכות למחזור או לעבור גרידה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/04/2024 | 01:32 | מאת: Titi

היי, עברתי הפלה טבעית לפני 4 שבועות אני נמצאת בארהב. הרופא שלח אותי לאולטראסאונד ולאחר מכן אמר לי שיש שאריות ברחם שצריך לנקות. נתן לי כדורים שיעזרו לי לנקות את הרחם אבל לא קרה כלום חוץ מכאבי בטן. לפני כשבוע עשיתי שוב אולטראסאונד ונראה שהשארית שנשאר ברחם נהייתה קטנה יותר. עדיין לא קיבלתי מחזור וקשה לי לחשוב על לעבור גרידה שוב בפעם השנייה האם יש אפשרות לחכות למחזור ובמחזור זה ייעלם? או שעדיף התערבות רפואית? תודה

אם השארית קטנה מתחת ל 15-20 מ״מ אז לא לעשות כלום רק לחכות לווסת ולהיבדק אחריה

09/04/2024 | 18:36 | מאת: Titi

שאלתי את הרופא לגבי הגודל של השארית 21 כפול 8 כפול 13 האם אתה חושב שאני צריכה לעבור גרידה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון