הפלה בציטטוק איבוד מלא דם

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/04/2024 | 10:34 | מאת: מירי

שלום . לפני יומיים קיבלתי ציטטוק אחרי שנצפה עובר בשבוע 12מתאים ל9+2.אחרי 5שעות התכוצויות מטורפות ששום משכך לא עזר ושעתיים אחרי זה התחיל דימום מסיבי אם יציאה של גושים זרם דם שלא פסק איזה 3וחצי שעות פנינו למיון ושם התגלה ששק הריון תקוע בצואר הרחם . הוציאו את זה והדימום נרגע. עד כמה זה שכיח בהפלה?וגם עדיין נשארו שאריות אם זרימה ורירית עובי 21 האם אני חיבת עוד מנה של ציטטוק ?או יכולה לחכות למחזור שאולי יצא ?היה כתוב בתוצאות לא נצפה תוכן הריוני תודה רבה

אכן. לפעמים זה דרמטי וכואב במיוחד בהריונות גדולים יותר כמו שלך כרגע אלא אם המליצו אחרת חכי לווסת ותבדקי אחריה

10/04/2024 | 08:34 | מאת: מירי

תודה רבה .מתי אמור להגיע מחזור?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון