ביוץ אחרי הפלה+ שאריות אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/04/2024 | 15:45 | מאת: מעיין

היי לא קיבלתי תשובה נוספת ב 15.3 עברתי את הכדור השני ציטוטק. היה לי דימום בערך עד ה 20.3 ואז הפסיק. ב 31.3 עברתי ביקורת אולטרסאונד שבו נאמר לי שנשארו ממש קרישי דם קצת שאריות שיצאו עם הווסת הראשונה או עם הזמן ואין מה לדאוג. אני לא ידעתי שאפשר לבייץ שבועיים עד ארבעה קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי ב 5.4 כלומר שלושה שבועות מההפלה מהכדור השני - וכן אגיד שהוא אינו גומר בפנים אף פעם ואז שקראתי את טווח הזמנים שאפשר לבייץ עשיתי בדיקה של מקלון ביוץ.. וראיתי 2 פסים מה זה אומר? האם בייצתי כבר? האם אני לאחר ביוץ או אמורה להיות בביוץ? ממש 12 שעות לאחר מכן לקחתי פוסטינור בכל זאת, כי אני לא יודעת אם אני אמורה לבייץ.. או שכבר בייצתי ואני מפחדת. ענית לי שיכול להיות שהיה ביוץ וטוב שלקחתי פוסטינור השאלה הבאה שלי לאחר שהייתי אצל רופאת נשים ב בביקורת בבית החולים לאחר שבועיים מההפלה הוא ראה שהרירית דקה ובסדר, אך יש שאריות שלא מצריכות גרידה הוא לא היה מודאג ואמר שזה יצא בקרישי דם ובווסת הראשונה.. ( שעדיין לא קיבלתי) הרופאת נשים שהייתי אצלה מאוד מודאגת שיש שאריות בגודל 9 מ״מ ושלחה אותי לעשות US גניקולוגי… האם אני יצטרך לעשות גרידה ? מזכירה שוב שאני אחרי 3 שבועות ו 3 ימים מההפלה….. ולא קיבלתי ווסת ראשונה בנוסף למקרה שסיפרתי לך על הביוץ, ושלקחתי פוסטינור היא אמרה שאני אחרי ביוץ שבייצתי מהשחלה הימנית.. היא רשמה שחלה ימנית עם cl בתמ״ת 18 מ״מ מזה אומר? זה ציסטה? או גופיף? או שאני ממש מבייצת עכשיו? שאלתי אותה אם אפשר לדעת מתי בייצתי היא אמרה אי אפשר לדעת או אתמול או שלשום… וקראתי באינטרנט שאם רואים גופיף צהוב אז הביוץ היה לפני שבוע האם הפוסטינור יעזור? אני מאוד חוששת. בנוסף, עשיתי בדיקת הריון שהיה פס חיובי מאוד מאוד חלש! הייתכן כי יש עדיין שאריות? ואולי הבטא עוד לא התאפסה?

לא יכול לענות לך על כל החרדות שלך שרובן לא מבוססות ווסת אחרי הפלה מגיעה לרוב אחרי 4-6 שב בערך יש ביוץ אחרי הפלה 2-4 שבועות טוב שלקחת פוסטינור עכשיו תמתיני

10/04/2024 | 09:09 | מאת: מעיין

אוקיי תודה אבל מדוע יוצא לי פלס חלש בבדיקת הריון? יכול להיות שבטא לא התאפסה? כי יש שאריות עדיין..

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון