הריון שבוע 9 הפלה נדחית

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

09/05/2024 | 15:48 | מאת: חנה

בהריון בשבוע 9+4 עובר ללא דופק מתאים לשבוע 6 קיבלתי אתמול בשעה 15:00 4 כדורי ציטוטק ואגינאליים. בלילה היו כאבים די חזקים אבל בלי דימום כלל. בבוקר קמתי ללא כאבים וללא דימום. האם ניתן להכריז שהציטוטק לא עבד? קורה שהדימום מתחיל אחרי יותר מ24 שעות? ביקשו ממני להמתין שלושה ימים ואז לבוא לאולטרסאונד, אבל כמו שזה נראה אין למה לחכות כי שום דבר לא קרה. מדוע כדאי לי לקחת מנה נוספת של ציטוטק או הראשונה לא עבדה? אשמח למענה לשתי שאלותיי

שתי ברירות לעבור לשאיבה או לנסות שוב ציטוטק לשיקולך ושיקול הרופא שלך

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון