דימום לא פוסק לאחר הריון כימי

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

29/05/2024 | 22:08 | מאת: איה

9 חודשים לאחר לידה ומניקה הנקה מלאה. חצי שנה לאחר לידה קיבלתי מחזור ראשון. ביום 13/3 היה לי מחזור רגיל והתנקתי. קיימנו יחסים בליל 26/3 ובצהרים שלמחרת החלו לי כתמים. מאז ועד היום אני סובלת מכתמים פעם פעמים ביום שלא נגמרים. שבוע לאחר שהחלו הדימומים עברתי אולטרסאונד ורירית הרחם היתה 9.4 מ"מ ובדיקת הריון בסטיק היתה שלילית. אי לכך הרופא סבר שמדובר בשינוי הורמונלי בגוף ולהמתין שיפסק. לאחר שהדימומים לא פסקו שלח אותי ביום 13/5 לעשות בדיקת דם והHCG עמד על 65.4 ופרוגרסון 1.8. הרופא שיער שמדובר בהריון כימי וביקש לבצע מעקב כל שבוע לראות שזה מתאפס. לאחר שבוע בדיוק ביצעתי שוב בדיקה וזה ירד ל45 ולפני יומים כלומר שבוע בדיוק מהבדיקה האחרונה עשיתי שוב בדיקה וזה עלה ל55. הכתמים לא פסקו. רופא אמר לי שיכול לקחת חודשים עד שיעבור? נשמע לי לא סביר. מה עלי לעשות? האם יתכן שהגוף לא חוזר לעצמו בגלל ההנקה? אודה מאד למענה אני מוטרדת מאד

רק לעשות מעקבי ביטא. זה יכול להיות גם הריון מחוץ לרחם אם ימשיך לעלות להבדק שוב

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון