מחזור כבד אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

12/06/2024 | 20:55 | מאת: אסתי

שלום וברכה! לפני 7 שבועות עברתי הפלה שלימה בשבוע 5-6 וראו ירידה משמעותית של הבטא (הייתה 250 בהפלה, יום קודן מעל 500) לפני שבוע וחצי עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית, וכעבור שבוע עוד בדיקה ביתית שגם יצאה חיובי, היום קיבלתי מחזור קשה ויצא קריש גדול עם רקמה לבנה, מזכיר ממש את ההפרשות בהפלה, האם יתכן שמדובר בהפלה נוספת? תודה רבה

אני לא ברור לי אם זה שריד מההפלה או הריון חדש. צייצי ברופא שלך

14/06/2024 | 00:19 | מאת: אסתי

לילה טוב! תודה רבה על המענה, ביום ההפלה הקודמת לפני 7 שבועות היה לי בטא 224, היום עם דימום כבד בטא 191 האם עכשיו כן ניתן להסיק שמדובר בהריון חדש או שיתכן ועדין לא ירד הבטא מההפלה הראשונה?

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון