הריון אחרי הפלה , ללא שק הריון

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

16/06/2024 | 20:00 | מאת: נטשה

שלום ד״ר ו.א 6.5 . מחזורים לא סדירים עקב הפלה - שק ריק - במרץ. ב1 ביוני בדיקת הריון בייתית שלילית ב2 ביוני בדיקת הריון בייתית חיובית. 12.06 בטא 1214 14.06 בטא 2288 בדיקת אולטראסאונד- אין שק הריון . אבל גם לא נמצא הריון חוץ רחמי. כאבי חזה חזקים עייפות ובחילות ממש כמו בהריונית התקינים שהיו לי . במיון נתנו לי כדורים לריקון בטענה שההריון לא תקין . ואני מפחדת שזה מוקדם מידי.האם יש סיכוי?

17/06/2024 | 18:54 | מאת: נטשה

לעדכן שנמצא שק הריון 6 מ״מ בערך תואם לשבוע פחות .

קשה לי לענות זה יכול להיות הריון לא תקין ולמרות שלא ראו יכול להיות גם חוץ רחמי. דורש מעקב רופא לא אינטרנט

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון