שאלה לגבי המחזור והביוץ אחרי ציטוטק

דיון מתוך פורום  הפלות - הפלה, הפסקת הריון

10/07/2024 | 22:25 | מאת: מעיין

היי ב18.6 קיבלתי 4 כדורי ציטוטק ולאחר מכן ב23.6 קיבלתי עוד 3 ב26.6 הייתי בביקורת שנאמר לי שכל התוכן יצא. אך הדימום המשיך בעיקר בניגוב. ב7.7 יום ראשון האחרון נבדקתי שוב והרופא שלי אמר לי שהרירית דקה… ממה שהבנתי שהיה מחזור. חשוב לציין שמתאריך 18.6 ועד 8.7 לא הספקתי לדמם זה התחיל כמובן בדימומים מסיבים ואז הדימום היה בעיקר בניגוב האם זה אומר שהדימום מהציטוטק והמחזור שלי השתלבו ביחד? זה אומר שבשבוע הבא אני אמורה לבייץ? תודה מראש

לא יכול להגיד לך מצד שני אם הרחם ריקה אז אין סיבוך מההפלה. חכי בסבלנות

מנהל פורום הפלות - הפלה, הפסקת הריון