דחוף!!!!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/07/2013 | 22:45 | מאת: זהבית בסטיקר

מה צריך לעשות כאשר בני בן השלושה חודשים מתחיל לרייררר (להוציא רוק מהפה) וידוע לי שזה חלק מהוצאת השיניים מה נותנים נגד כאבים לתינוק

זהבית שלום, ניתן להקל על כאבי פקיעת שיניים ע"י מריחת ג'ל המיועד לכך. קיימים ג'לים על בסיס טבעי ועל בסיס תרופתי. משכך כאבים לבליעה המתאים לשימוש בגיל זה, הוא paracetamol (אקמולי או נובימול). יש לקרוא את העלון לצרכן לפני השימוש ולתת מנה המותאמת למשקל התינוק. קיימות גם טיפות הומאופתיות לבליעה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות