תכשיר לאלחוש מקומי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/08/2013 | 22:58 | מאת: ליהיא

ליאת שלום. לבעלי ולי יש בעיה. אנחנו אוהבים נורא אחד את השני אבל יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת ונורא מהירה רציתי לדעת עם יש תכשיר ייכול לגרום לו להרגיש פחות וככה להתאפק יותר זמן. אם יש דבר כזה ישמח עם תגידי לי איך קוראים לו ואיפ ה ניתן למצוא אותו.

ליהיא שלום, קיים תכשיר לאילחוש מקומי, המיועד לסובלים משפיכה מוקדמת. שם התכשיר הוא stud 100, והוא נמכר בבתי מרקחת (תרופתי). יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות