דלקת בשתן- טיפול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/09/2013 | 04:19 | מאת: לילי

לפני שבועיים קיבלתי זינת לטיפול בדלקת בשתן. יומיים לאחר מכן הצריבה והכאבים חלפו ולכן הפסקתי על הסדורל וגם לא הקפדתי על האנטיביוטיקה. הצריבה והכאב חזרו עכשיו שוב. מה עושים? לחזור לקחת את הטיפול?

לילי שלום, הפסקת טיפול אנטיביוטי לפני תומו עלולה לגרום להתלקחות מחודשת ולעתים גם עמידות של החיידק לאנטיביוטיקה. לא אוכל להמליץ על שימוש חוזר בזינט מכיוון שזו תרופת מרשם ומכיוון שייתכן וכבר לא תהיה יעילה. התייעצי עם רופאך לגבי הטיפול. תוכלי בינתיים להמשיך השתמש בסדורל להקלה על הסימפטומים(אם אין התוויות נגד כמצוין בעלון לצרכן), ובתכשירים טבעיים על בסיס D-מאנוז או חמוציות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות