דורביוטיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/09/2013 | 07:40 | מאת: נאוה

שלום, בני בן ה-9 זקוק לזריקות דורביוטיק אחת לחודש. לאחרונה התברר לי כי הפסיקו לייצר את התרופה בארץ. האם יש תחליף כלשהוא, האם ניתן לייבא מחו"ל אפילו באופן פרטי?

נאוה שלום, אין תכשיר אחר, המכיל את אותו רכיב אנטיביוטי, המשווק בארץ. צריך לבדוק אם בקופת חולים מייבאים תכשיר מקביל ואם לא, אפשר לנסות דרך בתי מרקחת המייבאים תרופות מחו"ל. אם אין אפשרות לייבא את התכשיר, התייעצו עם רופא לגבי תרופה חליפית. ליאת

16/09/2013 | 08:06 | מאת: נאוה

תודה על תשובתך. איך מבררים אילו בתי מרקחת מייבאים תרופות מחו"ל?

מנהל פורום תרופות ורוקחות