סבוריאה בקרקפת?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/09/2013 | 10:31 | מאת: יפית

בת 28 בריאה בד"כ לאחרונה התלוננתי בפני רופאת עור על נשירת שיער מוגברת ופצעים קטנים מגרדים שבאים והולכים כל הזמן.. הרופאה בדקה בהסתכלות וטענה שזאת אולי סבוריאה ושאין דרך לבדוק או לדעת יותר מדי..(קצת מפוקפק לטעמי) ורשמה צינקול לנשירה וגם המליצה על חפיפה פעמיים בשבוע עם סבוקלם. משהתחלתי לחפוף בשמפו אני שמה לב שהדבר רק מחריף את התופעות..גורם להופעת קשקשת מטרידה וכך כל פעם שניסיתי שמפו אחר נגד קשקשים..מה עוד אפשר לעשות??? בעיה מטרידה ללא פתרון :(

יפית שלום, אין לי אפשרות לדעת מהי בדיוק הבעיה שיש לך בקרקפת, ולכן קשה לדעת מהו הטיפול. כמה פעמים השתמשת בסבוקלם? אם רק פעם-פעמיים, ייתכן וזו תגובה ראשונית לטיפול, ואחר-כך תגיע ההקלה. אם השתמשת יותר מזה, כנראה שהתכשיר לא מתאים לך. לצערי, אוכל רק להמליץ לחזור לרופאת העור שלך או רופא עור אחר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות