קל בטן פורטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/09/2013 | 09:16 | מאת: קל בטן

לקחתי קל בטן פורטה בגלל בחילות וכאבי בטן במשך שלושה ימים היום יום הרביעי שאני לא לוקחת והצואה השחורה ממשיכה מה עלי לעשות זה מהכדור ?

18/09/2013 | 09:29 | מאת: קרן

בעלון לצרכן רשום שהצואה יכולה להיות שחורה. אין מה להיבהל. מניסיון!

שלום, צואה שחורה היא תופעת לוואי של הטיפול בקלבטן ולא אמורה להדאיג. מכיוון שצואה שחורה יכולה להעיד גם על בעיות אחרות, אם אחרי שבוע מהפסקת הטיפול, עדיין הצואה שחורה, התייעצי עם רופא. ליאת

19/09/2013 | 14:27 | מאת: צואה שחורה

נטילת תרופות כמו קלבטן ברזל .. דימום במערכת העיכול העליונה ,כתוצאה מ ..אולכוס או פקע סרעפתי או דליות באיזור הוושט או גירי ודלקת חדה או מצבים אחרים שמחייבים התיחסות מיוחדת ...

מנהל פורום תרופות ורוקחות