שאלות המשך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/09/2013 | 21:01 | מאת: סרוקסט

בהמשך לתשובתך ענית לי כי אסור לקחת פרמין עם סרוקסט במידה ויש בחילות והקאות, מה ניתן לקחת במקום. כמו כן ציינת כי יש התנגשות בין סרוקסט ומודאל, במידה והסחרחורות עם הבחילות ישבו מה ניתן יהיה לקחת. אבי מקבלת את הסרוקסט בשעות הבוקר ואני בשעות הערב למה? בברכת חג שמח

שלום, יש אינטראקציה בין מודל לבין סרוקסט, אך אין איסור על השילוב. השילוב תלוי בשיקול דעתו של הרופא. ישנה תרופה נוספת לסחרחורות המלוות בבחילות, אך היא דורשת מרשם ולכן לא אוכל להמליץ עליה (התייעצי עם רופא). חשוב לבדוק מהו הרקע לבחילות המלוות בסחרחורות, במידה וזו תופעה שחוזרת על עצמה. אם טרבמין עזר לך בעבר, תוכלי להמשיך לקחת אותו כי אין לו התנגשות עם סרוקסט. מבחינת רפואה אלטרנטיבית, תוכלי להיעזר בתכשירים הומאופתיים לסחרחורות ובצמידי סי-בנד להקלה על הבחילות. לא ידוע מראש מה תהיה השפעת הסרוקסט על מידת העירנות של מי שנוטל תרופה זו. אם היא גורמת לנמנום, לוקחים בערב. ואם היא מעוררת, לוקחים בבוקר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות