שלום, אשמח לייעוץ - אי אכילת פירות וירקות!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2013 | 12:48 | מאת: דוד

אי אכילת פירות וירקות הינה נושא חשוב ביותר בקרב ילדים ומתבגרים. האם ישנה דרך להשלים את הפערים הללו? תודה, דוד.

דוד שלום, אין מספיק פרטים באתר שהצעת ואיני מכירה את המוצר. במצב שבו לא צורכים מספיק פירות וירקות, ניתן להשלים את החסרים ע"י נטילת מולטיויטמין. ליאת

05/10/2013 | 19:19 | מאת: דוד

ליאת, מולטי ויטמין הינו בהחלט פתרון, אך האם יעילותו אינה מעלה חשש? לדוגמה בקנדה, בדקו מוצרים של 48 חברות מובילות בתחום התוספים, ומצאו כי מוצרים של 40 חברות בכלל לא נספגו בגוף..

מנהל פורום תרופות ורוקחות