אומפרדקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/10/2013 | 13:04 | מאת: לילך

שלום, לאחרונה התחלתי להשתמש באומפרדקס. בפעם הראשונה שהשתמשתי לאחר כמה ימים קיבלתי מחזור (באמצע חפיסת הגלולות), גם הפעם שהשתמשתי באומפרדקס קיבלתי מחזור שוב באמצע חפיסת הגלולות. האם יש קשר בין השתיים? אומפרדקס משפיע על המינון ההורמונלי?

לילך שלום, לא מצאתי אינטראקציה בין אומפרדקס לבין גלולות למניעת הריון. מכיוון שזה קרה כבר פעמיים, זה מצריך בירור ואולי הימנעות מתרופה זו. חשוב לציין שאם את חושדת בדימום ממערכת השתן, עלייך לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות